Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Sabre extremely sensitive to rotating

Sabre extremely sensitive to rotating 3 months 2 weeks ago #84059

  • Clockwork Clown
  • Clockwork Clown's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 3
Hi again, my saber is exceedingly sensitive to rotating, I've messed with the sensitivity on sabercore but when I just rotate it slightly the graph spikes up in motion for some reason, is there a way to fix this without shipping it back?
The administrator has disabled public write access.

Sabre extremely sensitive to rotating 3 months 2 weeks ago #84060

  • OvrcAHst
  • OvrcAHst's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Posts: 3031
  • Thank you received: 1913
Clockwork Clown wrote:
Hi again, my saber is exceedingly sensitive to rotating, I've messed with the sensitivity on sabercore but when I just rotate it slightly the graph spikes up in motion for some reason, is there a way to fix this without shipping it back?
Have a look at the content here to see if the adjustments return improvement.

If it's anything beyond the sweet spot of adjusted parameters, unless someone else that has experienced the same chimes in with their solution, you may have to record a short video demonstrating the symptoms and further your enquiry with SF Customer Service.
The administrator has disabled public write access.

Sabre extremely sensitive to rotating 1 month 3 weeks ago #87181

  • Clockwork Clown
  • Clockwork Clown's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 3
Just got it back from "repairs" but it's still the same, even with only a few sounds and with any and all recommended settings it still just doesn't want to... well, function. Sorry for the late response just now saw it but decided to check again since the problem still persists. Thank you though.
The administrator has disabled public write access.

Sabre extremely sensitive to rotating 1 month 3 weeks ago #87250

  • OvrcAHst
  • OvrcAHst's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Posts: 3031
  • Thank you received: 1913
Clockwork Clown wrote:
Just got it back from "repairs" but it's still the same, even with only a few sounds and with any and all recommended settings it still just doesn't want to... well, function.
:blush: yea... I've got nothing I can contribute as I don't own a sabercore3.0. Surely one of the other many Forum Members can chime in as there's quite a few 3.0 Owners out there :dry:
The administrator has disabled public write access.

Member Login

Latest Posts

    • VIRTUAL SABER BUILDER??? (19 Posts)
    • Damn, its not working on my phone since weeks and i was just thinking "meh, OK i'll wait -.-"...
    • Sabercore 3.0 (7 Posts)
    • I am getting a message that the cable has malfunctioned and that windows does not recognize it
    • Pre-Order Sabers Question... (1 Posts)
    • I know pre order sabers will have an extended period where they are placed upon the already existing...

More Topics »

Forum Statistics

  • Total Users: 6834
  • Latest Member: reliken
  • Total Posts: 69.1k
  • Total Topics: 5823
  • Total Sections: 24
  • Total Categories: 145
  • Today Open: 4
  • Yesterday Open: 1
  • Today Answer: 29
  • Yesterday Answer: 19