Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Sabercore 3.0 sound issue

Sabercore 3.0 sound issue 3 months 3 weeks ago #83708

  • dannyjf25
  • dannyjf25's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 5


I am having a sound issue with the board I bought. I do not have an LED attached yet so I'm not sure if that somehow affects the sound. Would anyone be able to help identify the problem?
The administrator has disabled public write access.

Sabercore 3.0 sound issue 3 months 3 weeks ago #83731

  • Rhyno
  • Rhyno's Avatar
  • Offline
  • Platinum Member
  • MTFBWY
  • Posts: 465
  • Thank you received: 130
try updating the firmware
instructions Here
There is no Light, There is no Dark, There is only the Force!
The administrator has disabled public write access.

Member Login

Latest Posts

    • Saber Forge Forum Shuttin... (40 Posts)
    • Quote: Quote: I understand about reluctance to dive into social media, especially give what has happened over the...
    • Saber Forge Forum Shuttin... (40 Posts)
    • Quote: I understand about reluctance to dive into social media, especially give what has happened over the...
    • Sabercore 3.0 (25 Posts)
    • Still in limbo bud no matter what I do it won't register am getting a little message in the right...

More Topics »

Forum Statistics

  • Total Users: 6835
  • Latest Member: ValkyrieGondul
  • Total Posts: 69.3k
  • Total Topics: 5831
  • Total Sections: 24
  • Total Categories: 145
  • Today Open: 0
  • Yesterday Open: 5
  • Today Answer: 13
  • Yesterday Answer: 68