Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Problem with first time wiring (Hasbro board)

Problem with first time wiring (Hasbro board) 3 weeks 6 days ago #85057

  • AngeNoir0324
  • AngeNoir0324's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 1
I was following a wiring diagram I was given a while ago and I found an issue. I accidentally wired my 5 volt regulator/pop transistor backwards, battery positive, led positive, negative. I got the soundboard to turn on, but neither of my LEDs turned on (blade and switch led). So I rewired it and the blade led was on, but the switch led wasn’t on and the soundboard didn’t make any noises. The speaker made a beep when I double tapped the power button.

IM USING A HASBRO SOUNDBOARD

I just did a little thing and none of the less come on, but the soundboard works. I followed this diagram: https://imgur.com/gallery/mEYzV

Thanks!
The administrator has disabled public write access.

Problem with first time wiring (Hasbro board) 3 weeks 6 days ago #85060

  • Jas-Ot
  • Jas-Ot's Avatar
  • Offline
  • Platinum Member
  • Posts: 1105
  • Thank you received: 344
Would need to see some good pics of the actual wiring to be of any real help.
The administrator has disabled public write access.

Member Login

Latest Posts

More Topics »

Forum Statistics

  • Total Users: 6602
  • Latest Member: Daunded
  • Total Posts: 65.8k
  • Total Topics: 5572
  • Total Sections: 24
  • Total Categories: 145
  • Today Open: 0
  • Yesterday Open: 4
  • Today Answer: 23
  • Yesterday Answer: 62